Speelgoed voor op vakantie: 5 tips! 0

Speelgoed voor op vakantie: 5 tips!

Yes, de zomervakantie staat weer voor de deur en we mogen er deze zomer weer op uit. Heb je kinderen? Dat weet je vast maar al te goed dat kinderen speelgoed het belangrijkste vinden in de koffer. Om er zeker van te zijn dat je kinderen zich deze zomer absoluut niet vervelen, delen we in deze blog het leukste speelgoed voor op vakantie.

1. Beachball set

Of je nou dit jaar naar een camping gaat of je in een appartement of hotel zit: een beachball set is voor de zomervakantie een must om te hebben. Je kind kan met een beachball set een balletje slaan voor de tent of op het strand. Succes gegarandeerd! Oh, en niet alleen voor de kinderen..

2. Waterpistool

Bij warme temperaturen is afkoeling hartstikke fijn. Daarom mag waterspeelgoed niet ontbreken in de koffer. Het bekendste item is natuurlijk een waterpistool. Dit speelgoed is al jarenlang een absolute hit en wordt nu ook weer veel verkocht. Van klein tot groot: ze zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Hoeveel ruimte is er nog in de koffer?

3. Peteka Shuttle

Is je kind al bekend met het werpspel Peteka Shuttle? Bij dit spel is het de bedoeling dat je de shutte overgooit, wegslaat met de palm van je hand of hooghoudt met je voeten. Kinderen weten zich vaak urenlang te vermaken met dit spel.  Daarbij is het spel erg compact en betaalbaar. Bestellen maar!

4. Skimboard

Staat er dit jaar een strandvakantie op de planning? Dan is een Skimboard een aanrader om mee te nemen. Het is het perfecte surfbord voor de beginner. Doordat een Skimboard gemaakt is van schuimstof zal je kind een stuk minder snel vallen. Daarbij geldt dat er zelfs varianten zijn met een handvat. Ideaal!

5. Frisbee

Wie kent ‘m niet? Een frisbee is een all time favourite. Kies voor een normale frisbee of ga voor een speciale waterfrisbee. Perfect voor de tropsiche temperaturen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *