Steigerhout verrijkt de kinderkamer 0

Steigerhout verrijkt de kinderkamer

Al jarenlang is steigerhout een veelgebruikt materiaal voor meubelen. Deze houtsoort dankt zijn populariteit aan de robuuste en unieke uitstraling. Hierdoor is steigerhout ook het ideale hout om karakter te geven aan de speelkamer of slaapkamer van kinderen.

Inrichting van de kinderkamer

In een kinderkamer wordt gespeeld, huiswerk gemaakt of uitgerust. In ieder geval is het de plek voor je kind om zich even te kunnen terugtrekken. Met de juiste meubels creëer je zo’n plek. Kasten, bureaus en kinderbedden van steigerhout zijn daarom een verrijking voor het domein van je kind. Steigerhout leent zich perfect voor het maken van allerlei kinderkamer-items. Niet alleen is het hout erg geschikt voor een kinderbed. Ook een tafeltje met stoeltjes, een poppenhuis, een speelgoedkist, een loungebank of een nachtkastje zijn toffe meubels die toegevoegd kunnen worden aan een slaap- of speelkamer.

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor de kinderkamer? De steigerhoutspeciailisten van VanLonden.com weten hier wel raad mee. In de webshop vind je oneindig veel voorbeelden van steigerhouten meubels om de kamer van je kind op te pimpen, ongeacht ziin leeftijd.

Inrichting van de kinderkamer

Multifunctioneel: slapen en huiswerk maken in een meubel

Huiswerk maken wordt extra leuk als je een steigerhouten bed met bureau hebt. Hoogslaper Jelmar bijvoorbeeld is erg geschikt voor de kleine kinderkamer. Slapen en studeren wordt slim gecombineerd in een compact meubel. Bij iedere kinderbed in onze webshop staan de afmetingen vermeld. Zo weet je direct of het bed in de slaapkamer past. Wil je een andere maat? Dat is ook mogelijk want steigerhouten meubelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Bepaal zelf de kleur en de plaats van de trap. Wil je er een lattenbodem en bijpassend matras bij? Ook dat is een optie.

Slaapplek voor een logé

Een ander voordeel van hoogslapers zijn de oneindige ontwerpmogelijkheden. ‘s Nachts is kinderbed Joanneke bijvoorbeeld de perfecte slaapplek, overdag een prachtige hut om samen met vriendjes en vriendinnetjes urenlang te spelen. En blijven die vriendjes slapen? Geen probleem met het onderste gedeelte van het bed. Ook herbergt Joanneke volop plek om speelgoed en knuffels op te bergen.

Wil je het nog wat persoonlijker en specialer maken? Met maatwerk maken de specialisten van VanLonden.com jouw eigen ontwerpen graag tot leven komen. Steigerhouten meubelen die je in de webshop bestelt, worden door het hele land bezorgd en gemonteerd. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *