Stijlvolle watercoolers, welke opties zijn er? 0

Stijlvolle watercoolers

Water is de belangrijkste levensbehoefte van de mens. Het lest de dorst, reinigt en hydrateert je lichaam, geeft nieuwe energie, verfrist je concentratievermogen en kost weinig. Ieder bedrijf zou dus een of meerdere watercoolers moeten hebben staan. Maar welke watercooler kopen? Iedereen kent het klassieke model wel met de omgekeerde fles boven op het eigenlijke apparaat. Het nadeel hiervan is dat je om de zoveel tijd nieuwe flessen water moet bestellen die ruimte in beslag nemen. Bovendien moet je de flessen zelf verwisselen als ze leeg zijn. Daarnaast is het nodig om lege flessen met statiegeld te bewaren tot ze weer omgewisseld worden voor volle flessen. Er zijn ook wegwerpflessen in de handel, maar die belanden bij het vuil wat weer niet zo heel milieubewust is. Aan de andere kant stimuleren deze watercoolers wel het hergebruik van (pet)flessen. Die kun je immers makkelijk opnieuw vullen. Een ander voordeel van deze watercoolers is dat je ze overal neer kunt zetten. Je hebt immers geen waterleiding nodig om water aan te voeren. Dus in een groot kantoorgebouw kan op elke verdieping een watercooler staan. Dan zijn er ook nog de watercoolers die op een waterleiding zijn aangesloten. Die leveren altijd lekker koel water en je hebt er verder geen omkijken meer na behalve dat je ze af en toe moet schoonmaken. Meestal zijn de apparaten voorzien van filters die eventuele microscopische deeltjes wegfilteren. Gelukkig zijn watercoolers tegenwoordig niet meer van die lompe bakbeesten die in de weg staan. De moderne varianten zijn stijlvol en modern. De specialisten van Watercooler-online.nl leggen je hieronder uit welke opties er zijn.

Watercooler-online.nl

Maatwerk voor elke ruimte

Watercoolers zijn echt in alle soorten en maten verkrijgbaar. Op die manier kan er eentje staan in elk kantoor, elke garage, elke fabriekshal en elke kantine. Je hebt hele slanke modellen die maar een klein hoekje nemen, tafelmodellen die naast een klein koffieapparaat kunnen staan en machines met grote capaciteit die tientallen mensen dagelijks van water voorziet.

Functioneel en optioneel

Vrijwel elke watercooler geeft gezuiverd water af met een temperatuur van ongeveer 5° Celsius en heeft de optie om te kiezen voor water op kamertemperatuur. Maar vaak kun je ook kokend water uit een watercooler tappen voor soep of thee. Er zijn zelfs modellen die de optie bieden om koolzuur aan water toe te voegen zodat een water met bubbels ontstaat. Kortom, er zijn nog best wat opties om uit te kiezen.

Watercoolers die gezien mogen worden

Een moderne watercooler is een echte aanwinst voor elk bedrijf. Ook qua vormgeving is er veel te kiezen. Zo zijn er watercoolers in het wit, grijs, zwart en zelfs glimmend roetsvrijstaal. Veel leveranciers van watercoolers bieden zelfs de mogelijkheid om het apparaat in de kleuren van het bedrijf te laten spuiten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *