Style je kamer aan de hand van deze 4 tips 0

Style je kamer aan de hand van deze 4 tips

Na enige tijd van doorbrengen in jouw vaste plek, jouw kamer, zal je vast behoefte hebben aan wat vernieuwing. Een ander kleurtje, andere meubels of misschien wat leuke accessoires; er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een kamer een nieuwe makeover te geven. Zo kan de keuze in jaloezie hout in plaats van een gordijn al een heel ander gevoel creëren. We delen graag 4 tips die ervoor zorgen dat je jouw kamer compleet kan restylen.

Nieuw kleurtje

Een nieuwe kleur in een kamer kan al heel veel goeds doen. Zo kun je spelen met de kleuren van alle kanten van de kamer: de vloer, de muren en het plafond. Door het spelen met contrasten kan je een kamer al een ander gevoel qua ruimte geven. Zo is het verstandig om met lichte kleuren te spelen als je de kamer ruimer wil doen laten lijken. Maar, het spelen met sprekende kleuren kan ook goed zijn wanneer je kamer juist al groot is. Zo creëer je de juiste sfeer in de juiste kamer.

Nieuwe meubels

Misschien zijn ze toe aan vervanging en misschien ook niet, de meubels. Op een gegeven moment heb je er al zo vaak op gezeten of tegenaan gekeken dat het tijd is voor wat anders. Vooral de grotere meubels, zoals een bank, bed of tafel, zorgen bij vervanging voor een heel nieuwe look in de kamer. Denk wel van te voren of je nog meer in de kamer wil veranderen, zoals bijvoorbeeld de kleur. Hier kan je uiteindelijk de juiste keuze op baseren. Zo zorg je er in ieder geval voor dat er een mooi geheel is.

Nieuwe meubels

Opbergruimtes

Het is belangrijk om er in een kamer voor te zorgen dat het er netjes en opgeruimd uitziet. Het is dus van belang om genoeg opbergplekken te hebben, zoals bijvoorbeeld een kast. Teveel kasten zijn natuurlijk ook niet goed. Kies ook eens voor leuke opbergplekken aan de wand. Een mooie en handige accessoires die zorgt voor een heel nieuwe look.

Spelen met accessoires

Kussens, lampjes, kaarsjes of zelfs een jaloezie; het zijn allemaal accessoires die ervoor zorgen dat een kamer een heel nieuwe look krijgt. Door een paar kleine aankopen zorg je er al snel voor dat het een heel andere style krijgt, maar dan toch met wat meer sfeer.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *