Thuiswerken aan een industrieel bureau 0

thuiswerk bureau

Met de komst van internet en andere technologieën werken steeds meer mensen een dagje thuis. Heerlijk, maar hoe combineer je een efficiënte werkplek met gezellig wonen? Geen probleem: de bureaus van nu zijn namelijk óók steeds leuker om te zien! Zo maakt je stoere design bureau gewoon deel uit van je industriële interieur. En vergeet je ’s avonds helemaal dat je in diezelfde woonkamer de hele dag hebt gewerkt.

Waar is je werkplek?

Een dagje thuiswerken brengt rust, scheelt reistijd en vaak kun je lekker even doorpakken zonder collega’s en telefoon. Maar dan moet je wél over een fijne werkplek beschikken! Als je de luxe hebt van een aparte werkkamer kun je deze precies zo inrichten als je zelf wil: met strakke kantoormeubelen, maar ook in een gezellige retro stijl of met een vintage tintje. Is de woonkamer je kantoor? Dan is het ineens een stuk belangrijker wat voor bureau je kiest, want deze moet feilloos opgaan in je bestaande interieur.

Industrieel design

Misschien wel de meest gekozen woonstijl van het moment is de industriële look. Met goede reden: de meubels zijn sfeervol, stoer en vaak van duurzame materialen gemaakt. Gelukkig gaan ontwerpers met de tijd mee en zijn er nu ook bureaus met een industrieel design. Bureaus met een werkblad van bijvoorbeeld gerecycled teakhout en een onderstel van zwart metaal, die prachtig combineren met de gietvloer in de woonkamer en de bruine leren bank. Als je niet aan het werk bent kun je het blad mooi decoreren met een bronzen beeld en groene plantjes.

industrieel bureau

Robuust of strak?

Of je nu op zoek bent naar een industrieel bureau of een industriële eettafel; het is handig om voor jezelf te bepalen hoe robuust je het wenst. Houd je van echt stoer en ruw? Dan is onbewerkt hout wat voor jou, en doen ook steigerbuizen het goed. Maar misschien vind je vooral de mix van hout en metaal heel mooi en zie je die liever in een design jasje gegoten: ook dat is de industriële woonstijl. Het merk Kave Home is erg goed in het mixen van design met industriële materialen. Stem de stijl van het bureau goed af op de andere meubels in de woonkamer en je creëert een harmonieus geheel; een werkplaats en leefruimte ineen!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *