Tijd voor een nieuw tuinproject! 0

Zodra het voorjaarszonnetje zich aandient, duiken we graag met zijn allen weer de tuin. Na een donkere, natte winter ziet de tuin er meestal niet zo fraai meer uit. Om optimaal van je tuin te genieten, is een grote schoonmaak dan ook nodig. Door klusjes te doen als onkruid verwijderen, houtwerk een tegels reinigen knappen en snoeien, knapt je tuin enorm op. Dit is vaak een intensieve en tijdrovende klus in het voorjaar. Maar als uw tuin er weer mooi bij staat, heeft u hier voorlopig profijt van.Toch is het in het voorjaar je tuin vaak nog klaar. Mis je nog wat? En heb je ruimte? Dan wordt het tijd voor een nieuw bouwproject.

Wat ga je maken in de tuin ?

Gelukkig is het ook leuk om actief bezig te zijn en om iets nieuws te gaan bouwen in de tuin. Heb je een nieuwe schutting nodig? Kun je nog wel een paar bloembakken of borders gebruiken? Of wil je al heel lang een overkapping? Allemaal voorbeelden om van je tuin iets moois te maken. Het bijkomende voordeel is de jarenlange voldoening van een succesvol bouwproject. Voor je nieuwe tuinproject heb je hoogwaardig tuinhout nodig. Voor kwalitatief maar toch voordelig hout ga je naar Houthandelonline. Hier krijg je ook deskundig advies van ervaren professionals. Bekijk het assortiment en bestel je tuinhout online.

Aan de slag met tuinhout

Tuinhout bestellen is niet altijd eenvoudig, vaak is er een groot verschil in kwaliteit vanwege de vele aanbieders van tuinhout. En op een afbeelding is de kwaliteit vaak niet goed te zien. Het is dan ook verstandig om te bestellen bij een groothandel, speciaal voor particulieren. Die bezit een enorm aanbod met consequente kwaliteit, waardoor ook de scherpste prijzen mogelijk zijn. Door groot en voordelig in te kopen, laat Houthandelonline zien hoe het moet. Uw bestelling is direct afkomstig van de importeur, zonder tussenschakels en aanvullende kosten. Zo is goed tuinhout altijd goedkoop tuinhout.

Fraai tuinhout voor schutting

Geimpregneerd en niet-geïmpregneerd hout

Voor alle projecten vind je  hier de juiste houtproducten. Je heeft brede keuze uit geïmpregneerd en niet geïmpregneerd tuinhout. Zoals vlonderplanken, potdekselplanken, houten balken, rabatdelen, bielzen, blokhutprofielen, werkbladen, schaaldelen, dakbeschot, palen en nog veel meer. Houtsoorten zijn onder andere Douglas hout, Red Ceder, vuren en het duurzame Accoya-hout. Al dit  tuinhout bestel je eenvoudig in de webshop, waarna wij je bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen thuisbezorgen.

Tuinhout advies

Je wilt zo lang mogelijk genieten van je tuinproject. Daarom streef je alleen naar het beste resultaat. Deskundige hulp maakt hierbij het verschil. Hiervoor kun je gerust bij ons terecht voor je schets, illustratie of idee. Bij Houthandelonline werken experts met uitgebreide technische kennis. Hierdoor krijg je precies het juiste advies over je project. Bijvoorbeeld over de juiste dikte van de palen, de draagkracht van de constructie, de afmetingen van de planken, de ondergrond, de gewenste afwerking (lak, beits of naturel), het dakvlak en de beste constructiematerialen. Al dit advies zorgt voor een resultaat om trots op te zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *