Tips: hoe bespaar je op je interieur? 0

hoe bespaar je op je interieur

Ga jij net op jezelf wonen en heb je een strak budget? Of ben je gewoon niet iemand die duizend euro per meubel wilt betalen? Dan is dit artikel misschien wat voor jou! In dit artikel bespreken we namelijk wat tips in het besparen van het inrichten van je woning. Denk hierbij aan non designer meubelen, het hergebruiken van meubelen of tweedehands meubelen en aanbiedingen.

Non Designer Meubels

Een grote besparing op je interieur is het NIET kopen van designer meubels. Deze meubels kunnen namelijk hoog in de prijzen vallen, hierdoor val je vrijwel altijd buiten je budget mocht je een krap budget hebben.

Hergebruik of Tweedehands Meubels

Mocht je al meubels hebben van je ouderlijk huis, je oude huis of heb je meubels gekregen via vrienden en familie, dan is het altijd handig om je meubels te hergebruiken. Hierdoor hoef je op zijn minst geld uit te geven aan het reinigen of het verven of behandelen van de meubels, het is echter niet nodig om een grote uitgave te doen om het meubel zelf te halen.

Een andere optie is het kopen van tweedehands meubels. Vind je dat ene designer meubel namelijk toch echt heel erg mooi. Dan is het altijd handig om te kijken of er ergens tweedehands het meubel goedkoper verkocht wordt of dat er een soortgelijk meubel aangeboden wordt. Dit kan je doen op een website zoals marktplaats, maar het is ook mogelijk om vlooienmarkten af te struinen. Daar vindt je meestal meubels voor een veel lagere prijs dan in de winkels.

tweedehands meubels

Aanbiedingen

Bij het kiezen van je meubels kan je goed kijken naar aanbiedingen in winkels, online en in folders. Vaak hebben meubelzaken zoals de kwantum, leen bakker of ikea al lage prijzen op de producten die zij aanbieden in vergelijking met designer meubelzaken. Maar mocht je nog steeds denken dat dit iets duurder uitvalt dan je wilt, dan is het altijd even handig om voor deze winkels de aanbiedingen in de gaten te houden. Dit kan je online doen of via folders die je thuis bezorgd krijgt. Tevens is het mogelijk om speciale aanbiedingen in winkels te krijgen. Dit kan namelijk komen door beschadigde producten of showmodellen. Deze zijn altijd lager in prijs dan het product nieuw in verpakking.

Als je ook wilt kijken naar interieur accessoire is het ook mogelijk om winkels zoals Xenos, Hema en soortgelijke winkels te bezoeken. In hun folders staan ook wekelijks aanbiedingen voor je interieur. Check bijvoorbeeld de action folder vanaf woensdag, je kan nu alles voor de tuin en de bbq in de aanbieding halen!

action folder

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *