Tips voor de inrichting van jouw interieur 0

Tips voor de inrichting van jouw interieur

Wanneer je aan de slag gaat met de inrichting van je woning, dan kom je altijd dezelfde uitdaging tegen. Namelijk; hoe zorg je ervoor je interieur niet saai wordt, maar wel tijdloos blijft zodat je er niet na een jaartje alweer klaar mee bent? Dit vertellen we je graag! Lees dus gauw verder, dan duiken we er meteen in.

Buiten de geijkte paden lopen

Natuurlijk kun je langs de Ikea gaan, zeker wanneer jouw budget niet oneindig is. Toch raden we je aan om dit pas als laatste te doen, wanneer je alle grote en belangrijke meubels, kleuren en inrichtingsonderdelen al hebt uitgekozen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de meubels en interieur afdeling van The Little Green Bag en laat je verrassen door het aanbod! Dat is namelijk veel beter dan een saaie Ikea bank.

Bijzondere lampen maken het verschil

Wist je dat de geplaatste verlichting een gigantisch grote invloed heeft op het uiterlijk van je interieur? Zeker wanneer je je bedenkt dat zowel de lichtval als het design van de lamp zelf hierin een belangrijke rol spelen. Wanneer je dus voor bijzondere verlichting kiest die bovendien zorgt voor mooie lichtval, ziet je inrichting er al gauw bijzonder uit. Overweeg daarom bijvoorbeeld de mooie Brand van Egmond lampen. Die zie je niet vaak, terwijl ze wel een prachtig effect geven!

Verwerk een gewaagde kleur

Een andere manier om de inrichting op te fleuren is door een gewaagde kleur te verwerken in je interieur. Roze of limegroen, bijvoorbeeld. Doe dit op een manier die niet kitscherig of goedkoop overkomt en je hebt al gauw een bijzonder mooi interieur gecreëerd. Wanneer je het lastig vindt om dit goed te verwerken kun je natuurlijk ook altijd een stylist vragen of die jou kan helpen, zodat je er niet alleen voor staat!

Accessoires zijn je beste vriend

De puntjes op de i, of de kersen op de taart. Dat is wat accessoires zijn, ook voor je inrichting! Deze hebbedingetjes kunnen je inrichting maken of breken, maar maken het vooral gemakkelijk om er één gezellig geheel van te maken. Een kussentje hier en een vaasje daar, voor je het weet ben je helemaal klaar!

Kies op basis van je eigen smaak

De allerbeste tip die je kunt krijgen met betrekking tot je interieur is dat je het beste kunt kiezen op basis van je eigen smaak. Anderen kunnen nog zo vaak zeggen dat iets mooi is, maar jij bent uiteindelijk degene die er gaat wonen en dus tevreden moet zijn met het interieur!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *