Tips voor een opgeruimd thuiskantoor 0

Tips voor een opgeruimd thuiskantoor

Kan jij beter aan het werk als je kantoor opgeruimd is? Erger je je aan kabels in het zicht? Is je thuiswerk-plek tegelijkertijd je washok? Wij, van Meubelbeslagonline, helpen je graag met een aantal tips voor een opgeruimder kantoor.

1. Opladers en andere kabels weggewerkt

Op je werkplek heb je natuurlijk te maken met een boel kabels. De kabels voor je computer, maar ook voor je printer, oplader voor je (werk)telefoon en evt. voor het bureaulampje. Als je deze kabels constant in het zicht hebt, kan het onrust brengen en je afleiden van je werk. Je kan dit gemakkelijk oplossen door de kabels te verbergen en onnodige kabels weg te halen. Maak op je bureau bijvoorbeeld gebruik van kabeldoorvoer.kabeldoorvoer

2. Papierwerk

Het kan zijn dat je werk bestaat uit veel papierwerk, of dat je af en toe een notitie schrijft. Je legt het ergens neer, in de hoop dat je het later weer kan vinden. Het geeft in ieder geval een rommelige kijk op je bureau. Als je lades in je bureau hebt, kan je dezen opnieuw organiseren zodat je je papieren hier overzichtelijk in kwijt kan. Mocht dit niet het geval zijn, kan je kijken voor een los ladekastje, ordners met etiket of een mooie opbergdoos met deksel. Zo hoef je de papieren niet meteen weg te gooien en blijven ze wel (uit het zicht) bewaard in je kantoor.

3. De ruimte zelf

Niet iedereen heeft de luxe om thuis een ruimte volledig als kantoor in te richten. Het kan dus zijn dat je bijvoorbeeld ook je was hier ophangt of dat het tegelijkertijd een logeerkamer is. Hier kan je weinig aan veranderen als er in de rest van het huis geen plek is. Wat je echter wel kan doen, is het plaatsen van een roomdivider, een rails met gordijnen ophangen of zelfs gebruik maken van een geheel schuifdeursysteem. Zo kan je je afsluiten van de andere dingen in de ruimte.

4. Luchtzuiverend plantje

Nu je toch bezig bent met het opruimen van je kantoor, kan je vast ook een plekje vrijmaken voor een luchtzuiverend plantje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar geeft je ook nog een gezondere werk-omgeving! Want niet alleen een opgeruimd kantoor, maar ook een gezellig en mooi kantoor zal er voor zorgen dat je productiever werkt. Mocht je niet van planten houden, kan je ook een schilderij of mooie jaarkalender ophangen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *