Top 4 dakkapellen van het jaar 0

Top 4 dakkapellen van het jaar

Wilt u graag een dakkapel plaatsen maar raakt u ook verstikt in het aanbod? Dit is begrijpenlijk, er zijn tegenwoordig veel dakkapel bedrijven die ook veel verschillende mogelijkheden aanbieden. Daarom willen wij het u makkelijk maken en hebben we de 4 beste dakkapellen van 2022 voor u op een rij gezet.

Bekijk hier de 4 dakkapellen.

Keralit dakkapel

Keralit is een kunststof met een UV-bestendige toplaag mogelijk in verschillende kleuren, geproduceerd door het bedrijf Fiberyl. Het materiaal is samengesteld uit recyclebare materialen met glasvezel als basis en is zeer sterk. Het is onderhoudsarm en biedt goede isolatiewaarden door de dubbele kamers. Een keralit dakkapel kunt u bekleden met 3 verschillende soorten planken.

Keralit sponningdeel 143

Keralit sponningdeel 143MM Dit is een brede sponning plank, indien deze plank wordt gebruik creeër je mooie strakke lijnen op de dakkapel. Dit heeft een erg robuuste uitstraling. Deze panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Ook zijn deze leverbaar in 37 verschillende kleuren.

Keralit potdeksel 177

Keralit potdeksel 177MM deze panelen kunnen enkel horizontaal worden gebruikt. Een potdeskel plank valt altijd een klein stukje over elkaar heen. Doordat de potdeksel planken over elkaar heen vallen creërt u weer een mooi lijnen spel op uw dakkapel. Dit model is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren.

Keralit sponningdeel 190

Keralit sponningdeel 190MM, deze sponningdelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Keralit sponningdeel 190MM is 37MM breder dan de keralit sponningdeel 143 MM. De brede planken hebben een dunne tussenlijn. Hierdoor oogt uw dakkapel erg luxe. Dit model is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren.

Trespa dakkapel

Een trespa dakkapel is één van de meest verkochte dakkapellen. Trespa is een plaat materiaal. Dit plaat materiaal bestaat uit allemaal dunne laagjes hout/papier. Deze dunne laagjes worden samen geperst tot 1 grote plaat. Daarna wordt deze trespa plaat bespoten met een uv bestendige toplaag. Dit materiaal is perfect voor de dakkapel aangezien deze altijd in weer en wind staat. Met dit materiaal maken we 2 verschillende dakkapellen, namelijk de kader dakkapel of een moderne dakkapel.

Zinken dakkapel

Wanneer u iets apparts wilt ten opzichte van de rest kunt u ook kiezen voor een zinken dakkapel. Hierbij bestaat de dakkapel constructie uit hout, daarna wordt de dakkapel bekleed met zinken platen. Het voordeel van zink is dat dit een erg lange levensduur heeft.

Houten dakkapel

Af en toe wordt er nog gekozen voor een houten dakkapel. Wanneer u kiest voor een houten dakkapel hebt u als voordeel dat u uw dakkapel makkelijk kunt bewerken. Zo kunt u er zelf voor kiezen welke kleur uw dakkapel krijgt, welke lijnen en hoe breed de boeidelen moeten zijn. Wanneer u kiest voor een houten dakkapel moet u wel goed onthouden dat u deze moet onderhouden eens in een bepaalde tijd.

Uw dakkapel op maat

Hebt u een keuze kunnen maken tussen de 4 dakkapellen of hebt u een maatwerk wens? Dan kunt u het beste contact opnemen met dakkapelselect.nl. Dakkapelselect biedt een ruim asssortiment aan dakkapellen voor ieder budget. Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *