Trends in ondergronden 0

wel of geen kunstgras

Welke ondergronden spreken jou aan voor buiten? Wil je alleen maar zand, of stenen of kies je voor gras? Steeds meer mensen maken de keuze voor kunstgras en daarvoor willen ze wel eens een kijkje nemen bij aanbiedingen die er zijn. Je zou eens bij een outlet kunnen kijken en dan kunnen denken aan kunstgras aanbieding. Hierdoor kun je namelijk erg veel geld besparen en de kwaliteit is prima! Heb je er wel eens aan gedacht, een mooie grasmat waar iedere voorbijganger jaloers op is? Je hoeft er maar een klein bedrag voor te betalen en dat is toch wel heel aantrekkelijk! Je kunt het al bijna realiseren, want het aanbod vind je nu online. Je vindt bij de kunstgras outletstore breed assortiment goedkoop kunstgras en dat is van goede kwaliteit. Ideaal om thuis of op je werk toe te passen bij de tuinen, waarom niet? Reken er maar op dat je hier je voordeel mee gaat doen, dan begint al vanaf het moment dat het is besteld.

Wel of geen kunstgras

Kunstgras leggen, hoe denk jij er over? Steeds meer mensen maken die keuze en waarom? Omdat het veel sneller en gemakkelijker is dan zelf gras zaaien. Je hoeft het nauwelijks te onderhouden en het is toch altijd mooi groen. Voordat je zelf de keuze maakt voor dit gras, is het goed om na te gaan hoeveel je nodig hebt. Daarnaast moet je je afvragen of je het zelf wil leggen of dat je het liever laat doen. Gelukkig is zelf leggen eenvoudig en geven we je graag wat uitleg over wat je dan allemaal moet doen.

Trends in ondergronden

Ondergrond kunstgras? Tips om te plaatsen

Kunstgras plaatsen is niet zo moeilijk, maar je wil zeker weten dat je geen onnodige naden krijgt. Je kunt daarom maar beter tien cm kunstgras teveel bestellen. Je wil uiteraard ook zo lang mogelijk plezier hebben van de strakke kunstgrasmat, dan is een stabiele en goed drainerende ondergrond van belang. Je begint daarom met het afgraven van 5 tot 10 centimeter van de huidige ondergrond. Dan breng je weer een laag van 5 tot 10 centimeter wit zand aan. Egaliseren is daarbij van groot belang. Dan ga je verder met het onder doek. Het doek zorgt ervoor dat er minder snel gaten/putten ontstaan in het zandbed. Dit plaats je over het zand en snijd je een cm van de rand af. Dan is het moment aangebroken en ga je kunstgras leggen. Je rolt het eerst uit, en leg het ongeveer vijf centimeter over de bandjes, rand of tegen de muur. Als alles goed ligt kan het lijmen beginnen en moet je het nog netjes afwerken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *