Trends Raamdecoratie 0

Trends Raamdecoratie

 Trends binnen raamdecoratie veranderen net als met interieur heel vaak.

Dit komt omdat mensen steeds nieuwe producten of combinaties vinden.

Wij vertellen je over de huidige raamdecoratie trends en trends die binnenkort intrede gaan maken. Zo loop je nooit meer interieur trends mis!

Combinaties 

Met interieur in het algemeen worden steeds meer producten met elkaar gecombineerd. Ook in raamdecoratie zien we dit steeds meer. Zo wordt er steeds vaker gecombineerd met gordijnen en Plisségordijnen.

Dit heeft niet alleen visuele voordelen maar ook praktische voordelen. De combinatie van de twee zorgt ervoor dat er in de zomer minder warmte binnenkomt en in de winter komt er minder kou binnen.

Dit is een reden dat veel mensen voor een combinatie van de twee.

Verschillende raamdecoratie

Gordijnen

Deze zien we overal. Huizen, Hotels, noem het maar op. Gordijnen zorgen altijd voor een klassieke look en bieden overigen ook goede zonwering.

Gordijnen zijn er werkelijk in alle kleuren, stijlen en maten. Waardoor elke soort huisstijl gedaan kan worden met gordijnen. Ook het her-stijlen van een interieur is erg makkelijk met gordijnen, dit komt omdat het vervangen van de stof erg makkelijk is en vaak kan zorgen voor een compleet andere look.

Rolgordijnen

Een hele veilige keuze, mooi en praktisch. Veel mensen kiezen voor rolgordijnen vanwege de manier waarop ze in het raam vallen. Echter is dit alleen mogelijk als de rolgordijnen op maat zijn gemaakt.

Rolgordijnen kunnen samen met zijgeleiding ook zorgen voor een compleet donkere slaapkamer, wat erg goed is voor de nachtrust.

Zij-geleidingen zorgen er namelijk voor dat het rolgordijn aan beide kanten vast zit en blokkeert daarmee al het licht wat probeert binnen te komen.

Ook rolgordijnen kunnen in combinatie met gordijnen. Hierin is er wel vaak onderscheid in zonwering. Waarbij de rolgordijnen vaak nog wel licht doorlaten en de gordijnen niet.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *