Van trendy tot tijdloos: inspiratie voor zwarte keukens 0

Van trendy tot tijdloos: inspiratie voor zwarte keukens

Het kopen van een zwarte keuken is vandaag de dag een erg geliefde keuze onder woningbezitters. En dat is natuurlijk ook met een reden. Want naast dat dit een van de grootste trends is van het moment, weet je ook altijd zeker dat de keuken zijn elegantie blijft houden op de lange termijn. Het is dus de hoogste tijd om alle opties op het gebied van zwarte keukens een keer op een rijtje te zetten.

Kies voor keukenkasten én een kookeiland in het zwart

Op het moment dat je een grote en open ruimte hebt, kun je overwegen om een keuken geheel in het zwart uit te laten voeren. Het zorgt direct voor een erg luxe sfeer en het tilt de sfeer direct naar een hoger niveau. Investeer bijvoorbeeld in een kookeiland en een wand met veel kastruimte. Hierdoor maak je van de keuken meteen een blikvanger, maar je geniet ook nog steeds van meer dan genoeg opbergruimte.

Een strak totaalplaatje met een aanrechtblad van marmer (of composiet in marmerlook)

Ga je maar al te graag voor een keuken in het zwart, maar voeg je toch nog graag wat kleur toe aan het ontwerp? Met het keukenblad kun je dat erg makkelijk realiseren. Je gaat voor een speelse – maar tegelijkertijd ook een luxe touch – door een aanrechtblad van marmer uit te zoeken. En ga je toch liever voor een meer onderhoudsvriendelijke variant? Overweeg dan een blad van keramiek, maar dan in een marmerlook, uit te zoeken. Beide varianten spelen haarfijn in op de laatste trends op het gebied van de meest luxe keukens.

In een keukenwinkel ontdek je alle keukens die in het zwart kunnen worden geleverd

Om meteen een erg goed beeld te krijgen van de nieuwste trends, is het een goed idee om een keer binnen te wandelen in een keukenwinkel bij jou in de buurt. Je ziet meteen wat voor soort opstellingen er zoal mogelijk zijn en wat voor soort keuken er in het zwart kan worden uitgevoerd. En of je nu gaat voor apparatuur in het zwart, kranen in het zwart of kasten in het zwart, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Weet je op dit moment al goed hoe het nieuwe ontwerp bij jou in huis vorm moet gaan krijgen? Voor ieder type ruimte is er altijd wel een geschikte oplossing (in het zwart) te bedenken. Dus ook voor jouw eigen interieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *