Ultiem ontspannen? Dit moet je doen! 0

Ultiem ontspannen? Dit moet je doen!

Wanneer was de laatste keer dat jij nou echt even tot rust kwam? Inderdaad: goeie vraag! We laten ons de laatste tijd zo erg leven door alles wat moet. Voor het mentale welzijn is het van extreem belang dat we eens in de zoveel tijd even helemaal niets hoeven. In deze blog gaan wij jou vertellen hoe je dat moet doen. Dus ben je de laatste tijd wat prikkelbaar of is het simpelweg te lang geleden dat je even enorm ontspannen was? Lees dan gauw verder!

Vakantie

Dat is juist: ga er eens even lekker tussenuit. We laten ons zo erg leven dat het waarschijnlijk erg lang geleden is dat jij voor het laatst lekker op vakantie was. Ga lekker met de auto naar het buitenland of boek een vlucht ergens naar toe. We raden je in deze gevallen aan dat je jezelf, ook op vakantie, niet veel te veel opzadelt met allemaal zaken die moeten. Boek dus niet allerlei extreme tochten en sightseeing, maar ga ook eens even lekker op een ligbedje liggen en kijk een beetje voor je uit. Dit is namelijk hoe je echt tot rust komt.

Bij huis

Ook bij huis zijn er genoeg mogelijkheden om even ultiem tot rust te komen. Zo kun je ervoor kiezen om een ‘relaxingspace’ te creëren. Probeer eens wat wierook of schaf een aantal mooie posters aan. Ook zijn zaken als lounge banken ideaal om echt even tot rust te komen. Tot rust komen gaat voor veel mensen gepaard met een drankje en de benen omhoog, maar in zekere zin heb je dit helemaal niet nodig. Het enige dat jij nodig hebt om volledig te ontspannen is dat je simpelweg even niets moet. Even geen druk van werk, je studie of mensen die iets van je moeten.

Telefoon

Ook onze mobiele telefoon leidt ons in het dagelijks leven. Sterker nog: we worden geleefd door onze telefoons. Als jij dus echt even los wil komen, raden we je aan de ‘slaapstand’ op je telefoon te gebruiken. Leg je telefoon ver weg en staat maar voor een tijdje uit het raam. Je gaat merken dat je vanzelf een stuk rustiger wordt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *