Verschillende soorten Hottubs bij Welvaere 0

Verschillende soorten Hottubs bij Welvaere

Het maakt niet uit of je een kleine of een grote tuin hebt, er is altijd plek voor een hottub! Relaxen in een hottub is een heerlijke manier om tot rust te komen en alle stress van je af te laten glijden! Er zijn verschillende groottes, dus kies voor een kleine als je liever tot rust komen of in je eentje. Houd je van gezelligheid met vrienden, ga dan voor de grootste variant. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel door! Wij vertellen je hier namelijk meer over.

Een interne of externe kachel?

Welke kachel je kiest voor je hot tub ligt aan jouw voorkeuren. Een externe heeft langer de tijd nodig om het water warm te krijgen, maar omdat hij buiten het bad zit hou je wel meer zitplek over. Een interne kachel neemt meer plek in beslag maar verwarmt het water dus wel sneller. Hoe je het laat verwarmen is ook geheel aan jezelf, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Ook kan je kiezen voor een elektrische kachel deze blijft het hele jaar door warm en is handig in gebruik. Het nadeel is dat deze een hoop stroom verbruikt.

Wat is het beste materiaal voor een hottub?

Als je een hot tub gaat kopen dan moet je je eerst verdiepen in het materiaal. Het materiaal van een hottub is zeer belangrijk, en je hebt ook redelijk wat keuze. Wanneer je gaat voor een volledig houten variant ziet dit er heel tof uit, maar het is wel minder praktisch dan een variant van kunststof. Je kunt het water uit een houten variant niet zomaar weg laten lopen. Hiervoor heb je een speciale dompelpomp nodig. Daarbij zijn kunststof varianten makkelijker schoon te houden dan houten exemplaren. Omdat er tegenwoordig ook exemplaren zijn van kunststof met een afwerking van hout kun je ook kiezen voor het beste van twee werelden.

Het onderhoud

Een hottub vergt redelijk wat onderhoud het water moet je schoonmaken en de hottub zo nu en dan ook afnemen. Als je het veel gebruikt moet dit zelfs elke paar dagen. Hiervoor heb je elektriciteit, wateraanvoer en waterafvoer nodig. Denk hier dus aan. Je kunt ook het water schoon houden met chloortabletten en een pomp of filter, zodat je het water minder vaak hoeft te vervangen. Dit is meestal een makkelijkere oplossing. Wil je graag meer informatie over een hottub? Of ben je overtuigd en wil je een hottub kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere of laat je adviseren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *