Wat zijn de voordelen van een eiken eettafel? 0

Voordelen eiken eettafel

Eiken is het sterkste materiaal voor jouw eettafel!

Wanneer je je aan het oriënteren bent voor een nieuwe eettafel, komt ook zeker de keuze voor hout voorbij. Maar welk houtsoort is nou het fijnste voor een eettafel én past het beste bij jouw interieur? Één van de bekendste houtsoorten is eiken. Een eiken eettafel is dan ook een goede optie als je op zoek bent naar een nieuwe eettafel.  

Één van de grootste voordelen van een eikel tafel is dat eiken sterk en hart hout is. Het is dus het perfecte materiaal voor een stevige en degelijke eettafel. Benieuwd naar meer voordelen? Lees dan vooral verder.

Duurzaam

Eikenhout is gemakkelijk te bewerken én te behandelen. Daardoor, en door het stevige materiaal, is een eiken eettafel zeer duurzaam. Dit houtsoort kan prima tegen een stootje en kan jarenlang mee, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat.

Kleur

Één van de meest karakteristieke houtsoorten is toch wel het eikenhout. Iedere eiken tafel is anders en heeft zijn eigen verhaal. Deze tafels zijn ook verkrijgbaar in diverse kleurtinten. Zowel de standaard lichte, warme kleur van eiken maar je kunt een eiken tafel ook verkrijgen in donkerdere tinten.

Verschillende woonstijlen

Een eiken eettafel is geschikt voor ieder interieur. De natuurlijke look geeft namelijk iedere eet- of woonkamer een warmere uitstraling. In een landelijk interieur past een eiken eettafel dus perfect. Maar ook in een industriële woonstijl kun je een eiken eettafel plaatsen om net dat beetje extra gezelligheid toe te voegen. Met eiken zit je dus altijd goed!

Voor een impressie van de mogelijkheden van een eiken eettafel kun je altijd bij Meubilex terecht. De interieurstylisten van Meubilex geven je graag advies over wat voor jou en jouw interieur de beste eettafel zou kunnen zijn. Ook kun je hier een eettafel helemaal naar eigen wens samenstellen. Je kunt de afmeting, de kleurtint, de grofheid van het tafelblad en het soort tafelpoot kiezen. Zo krijg je een droomtafel op maat, wat wil je nog meer

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *