De voordelen van een goed interieuradvies 0

interieuradvies

Iedere interieurstijl heeft wel iets moois te bieden. Lopend door de woonboulevard val je voor de ene naar de andere aankoop. Staat alles in huis, dan blijkt het allemaal toch niet helemaal bij elkaar te passen. Herkenbaar? Het is een vak apart, een mooi geheel van je huis te maken. Gelukkig zijn er interieurstylisten die je helpen rust in de chaos te brengen. Dit zijn de voordelen waarom het laten maken van een interieuradvies eigenlijk onmisbaar is.

1. Geen discussie meer met je partner over het interieur

Wie wel eens woning make-over programma’s op televisie bekijkt, herkent zich waarschijnlijk wel in de mensen op tv; je partner heeft een totaal andere smaak dan jij. Toch zie je aan het einde dat heel veel stijlen te combineren zijn tot een stijl voor beide. Dit is een uitdaging waar we zelf vaak niet uitkomen, er spelen te veel eigen belangen mee. De interieurstylist is een onafhankelijke partij en kan daardoor de woonwensen samen brengen op manieren die je zelf niet had kunnen bedenken.

2. Interieuradvies hoeft niet duur te zijn

Vele hebben het idee om eerst zelf maar eens met het interieur te stoeien, want een interieurstylist is duur. Uiteindelijk is het duurder om je interieur steeds te blijven veranderen en dan eigenlijk nog niet tevreden te zijn. De interieuradvies prijzen starten al vanaf € 50. Valt mee toch? Hiervoor krijg je een kleuradvies. Uiteraard kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Ga je voor een 3d plattegrond met daarop een complete inrichting voor je woonkamer dan stijgt de prijs snel.

3. Geen shopstress

Sommige mensen vinden het heerlijk om woonboulevards af te struinen, uren op internet te speuren naar parels en andere totaal niet. Het is mogelijk om bij een interieuradvies een boodschappenlijst te laten meeleveren. Je krijgt een kant-en-klare lijst met de meubels uit het ontwerp en de winkels waar je ze kunt aanschaffen. Een ander voordeel hiervan is dat het naast stress, energie, tijd ook geld bespaart. Je gaat doelgericht op zoek en al die impulsaankopen laat je achterwege.

4. Een interieur waar je jarenlang tevreden mee bent

Doordat er goed is nagedacht over je interieur, is de kans op verveling heel klein. Ook leer je zelf heel veel van de interieurstylist. Wil je uiteindelijk wat nieuwe accessoires, dan weet je precies in welke hoek je moet zoeken zodat het bij de stijl blijft passen, je hebt tenslotte een goede basis staan. Ga je ooit nog een keer verhuizen, dan neem je ook hier de ervaring die je met dit interieurontwerp hebt opgedaan mee. Zo verdien je het advies dubbel en dwars terug.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *