De voordelen van een hoogpolig vloerkleed 0

voordelen hoogpolig vloerkleed

Het kiezen van de juiste vloer voor je woning is misschien wel de belangrijkste keuze die je zal maken. Een vloer kan de sfeer van je gehele woning bepalen. Ga je voor chique of wil je liever iets landelijks of moderns? Het kiezen van de perfecte vloer is vaak de eerste stap als je je woning sfeervoller wilt maken. Ondanks dat we weten wat een vloer kan doen voor je interieur, is er 1 ding dat veel mensen vergeten: een vloerkleed. Wist je dat een vloerkleed jouw interieur helemaal compleet kan maken? Het perfecte vloerkleed zorgt er niet alleen voor dat je van een ruimte een samenhangend geheel maakt, maar je kan je woning ook nog eens een stuk persoonlijker maken. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed het meest gekozen vloerkleed in Nederland is? Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat is het verschil tussen een hoogpolig en laagpolig vloerkleed?

Hoogpolig vloerkleed: dit zijn de voordelen

Een hoogpolig vloerkleed wordt enorm vaak gekozen om het interieur compleet te maken. Maar deze beschikt over nog veel meer voordelen. Maar wat zijn die voordelen eigenlijk en waarom zou je juist voor een hoogpolig vloerkleed moeten kiezen?

  • Een hoogpolig vloerkleed beschikt over een hoge pool, dit geeft het vloerkleed een weelderige uitstraling. Dit vloerkleed is tevens veel dikker dan een laagpolig vloerkleed. Hierdoor geeft het vloerkleed veel meer warmte af en is het je ideale metgezel in de winter.
  • Een hoogpolig vloerkleed is het ideale hulpmiddel tegen valpartijen. Dit maakt het de ideale partner voor kinderen die zich net leren te verplaatsen in je woning. Ook zal je zelf veel minder hard vallen als je op het vloerkleed terecht komt.
  • Met een hoogpolig vloerkleed kan je je woning meer samenhang geven. We kennen het allemaal wel: de bank staat daar, salontafel in het midden en tv-meubel tegen de muur. Allemaal erg leuk, maar waar is de samenhang? Die kan je natuurlijk doorvoeren in het gebruik van dezelfde materialen, maar je kan ook zorgen voor samenhang door het gebruik van een vloerkleed. Wil je nog iets creatiever te werk gaan? Leg dan een vloerkleed voor een op zich zelf staande meubel en creëer zo meer diepte!
  • Een hoogpolig vloerkleed is geluiddempend en is daarom de ideale vloerbedekking voor mensen die in een gehorig appartement of flat wonen. Zo voorkom je gemakkelijk geluidsoverlast en geef je je woning ook nog net dat beetje extra.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *