De voordelen van horren op een rij 0

horren

Bij horren denken veel mensen aan het buiten houden van vervelend ongedierte en dat ze vooral in de zomer erg handig zijn. Echter is niets minder waard. Horren hebben namelijk nog veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan goede ventilatie van je woning. Te weten komen wat nog meer voordelen van een hor zijn? Lees hieronder alle voordelen!

Overtuigd? Bestel horren online bij Doehetbudget voor de beste prijs!

Verschillende soorten horren

Horren zijn er in allerlei vormen, maten en soorten. Daarom hebben wij de meest voorkomende soorten horren op een rijtje gezet. Tegenwoordig is het aanbod horren gigantisch en kan je ze gemakkelijk online bestellen. Direct bestellen? Bestel horren online bij Doehetbudget voor de beste prijs! Zie hieronder de populairste soorten horren:

  • Dubbele rolhordeur: deze hor is ideaal voor bredere deuropeningen. Het grote voordeel van dit soort hor is dat het door middel van een inventieve constructie mogelijk is om een deel van de deur af te sluiten en de rest te gebruiken als opening.
  • Dubbele plissé hordeur: dit type is van oudsher gebaseerd op een Japanse vouwoplossing voor grote oppervlakten. Het horgaas rolt niet op, maar wordt opgevouwen. Dit maakt dit soort perfect geschikt voor schuifpuien, serres en tuindeuren.
  • Inklem raamplissé: dit is een strak model hor met hetzelfde gaas als de hordeur. Je kan deze open en dicht schuiven zonder geluid te maken. Ideaal voor je slaapkamer raam!
  • Inklem hotten: dit soort hor wordt veelal gebruik voor draaikiep ramen. Klem de hor gemakkelijk en snel in de raamopening.

Voordelen van horren

  • Ventilatie: met een hor kan je gewoon lekker je ramen en deuren openzetten voor extra ventilatie in je woning. Dit zorgt voor frisheid in huis en een frisse lucht als je binnenkomt. Daarnaast is het ook erg goed voor je gezondheid om frisse lucht in huis te hebben.
  • Ongedierte: vaak wordt er specifiek voor een hor gekozen om ongedierte en insecten buiten te houden tijdens de zomermaanden. Je wilt in de zomer toch je raam en/of deur open kunnen zetten voor wat frisse lucht tijdens warme en zwoele zomeravonden. Maar het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat er wespen, muggen, vliegen en andere insecten naar binnen kunnen komen. Met een goede hor hou je ongedierte en insecten buiten.
  • Hooikoorts: de rondzwevende pollen die bij hooikoortspatiënten erg vervelend kunnen zijn worden door een hor voor een gedeelte tegen gehouden. Zo kun, ook jij als hooikoortspatiënt, genieten van de buitenlucht in huis.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *