Dit zijn de voordelen van ledpanelen voor jouw woning 0

led panelen

Ben jij al overgestapt op ledpanelen? Het is zeker de moeite waard om op ledpanelen over te stappen. Ze bieden je namelijk heel veel voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rij, zodat jij straks een goede afweging kunt maken.

1. Energiebesparing

Natuurlijk wil je graag energie besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ledpanelen zijn ideaal om energie te besparen. Een ledpaneel is bijvoorbeeld 50% zuiniger dan een tl-buis. De lichtval is bovendien efficiënter, waardoor een ledpaneel een heel goede keuze is als het om energiezuinigheid gaat.

energie besparen

2. Eenvoudig te onderhouden

Een ledpaneel is heel gemakkelijk schoon te houden. Bij veel verlichting gaat er in de hoeken en gaatjes stof en vuil zitten. Ledpanelen zijn echter heel erg plat, waardoor stof en vuil de kans niet krijgt. Het kost je dus maar een paar seconden om deze verlichting schoon te maken met een handig doekje. Dit is ook ideaal wanneer je ledpanelen in de keuken gebruikt. Onderschat het belang van goede keukenverlichting niet.

3. Allerlei afmetingen

Een ledpaneel is verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Ze zijn helemaal gericht op de systeemplafonds van deze tijd en kunnen dan ook zeker daarin geïnstalleerd worden. Er zijn diverse standaardafmetingen waarin zeker ledpanelen beschikbaar zijn. Zo vind je altijd het juiste paneel voor de ruimte waar jij die nodig hebt. Of dat nu de keuken, de badkamer, de woonkamer of het kantoor is!

led panelen

4. Lange levensduur

Wist je dat een ledpaneel maar liefst zo’n 40.000 uur brandt? Ga je uit van normale kantoordagen en van een zakelijk pand, dan betekent dit dat je er circa 5000 werkdagen plezier van hebt. Ledpanelen worden meestal maar eens tussen de 15 en 20 jaar vervangen. De vervangingskosten liggen dus ook nog eens heel laag. Wanneer je naar verlichting zoekt met een lange levensduur, dan zijn ledpanelen dus op dit moment de beste optie.

Ledpanelen voor jouw ruimte

Ben je op zoek naar ledpanelen voor een zakelijke omgeving of voor je eigen woning? Je hebt nu gezien hoeveel voordelen deze vorm van verlichting je biedt. Je bespaart energie, onderhoudskosten, vervangingskosten en er zijn zeker geschikte ledpanelen te vinden voor de ruimte waar jij ze voor nodig hebt. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens naar de webshop van lampdirect.be.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *