Waardevermeerdering van je huis met een dakkapel of dakopbouw 0

waardevermeerdering dakkapel of dakopbouw

 Een van de meest voor de hand liggende redenen om te verhuizen is vaak de wens om een grotere woning te bezitten. In veel gevallen is dat niet altijd haalbaar, de krapte op de woningmarkt speelt immers een grote rol, bovendien werken de stijgende woningprijzen ook niet altijd in je voordeel. Als je dan toch graag meer leefruimte wilt realiseren kan het (laten) plaatsen van een dakkapel of een dakopbouw een veel betere oplossing zijn.

Een dakkapel of dakopbouw is de beste investering

Een dakkapel is in veel gevallen een investering die zich altijd weer terugbetaald. Door je goed te laten informeren weet je exact welke mogelijkheden toepasbaar zijn in jouw situatie en welke ruimte er mee gewonnen kan worden. Een goed geplaatste dakkapel verhoogt daarnaast het wooncomfort. Het grote bijkomende voordeel is de aanzienlijke waardevermeerdering van je woning. Mocht je op termijn toch gaan verhuizen dan zal je merken dat de kosten voor een degelijke dakkapel of dakopbouw zich vertalen in een hogere verkoopprijs.

dakkapel of dakopbouw beste investering

Een dakkapel voor elke woning

Natuurlijk past niet elke dakkapel bij iedere woning, om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de voordelen van een dakkapel is het belangrijk om te letten op de volgende punten:

  • Elk model is maatwerk: een modern dakkapel bij een moderne woning en een nostalgische (kleine) dakkapel bij een kleinere woning.
  • Identiek materiaal voor de dakkapel zoals de kozijnen in huis om de uniforme uitstraling te bewaren.
  • Een gelijke kleurstelling
  • De juiste look en feel.

Een extra waarde voor de woning kan eenvoudig gerealiseerd worden door te letten op de uitvoering. Zo kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het gebruik van HR-glas om een extra energiebesparing te realiseren. Dakkapellen zijn daarnaast leverbaar in een groot aantal variaties zoals kleurstelling en materiaalkeuze. Zo kan er gekozen worden voor een kunststof kozijn, een houten kozijn of juist een kozijn met een houtlook zodat de dakkapel perfect aansluit op de huidige uitstraling van de woning.

Maatwerk in dakkapellen

Omdat geen enkele woning identiek is wordt voor de dakkapel gebruik gemaakt van maatwerk. Dit is niet alleen van toepassing op de materiaalkeuze, maar op de totale uitvoering. Zo is het mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen door Ruiter Dakkapellen tot een breedte van maar liefst 30 meter, ook wat betreft de afwerking is er een ruime keuze zodat er altijd sprake is van een uniek product wat geheel aansluit bij uw wensen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *