Waarmee kan ik mijn leren eetkamerstoel het best combineren? 0

leren eetkamerstoelen

Je bent toe aan nieuwe eetkamerstoelen, maar hoe kies je deze nou? In dit artikel hopen wij jou wat inspiratie te geven over waar je jouw eetkamer stoelen het best kunt neerzetten en met wat voor tafels je ze kunt combineren. Eetkamerstoelen zijn namelijk sfeermakers in een huis. Hier een aantal comfortabele stoelen waarmee je jouw eethoek in kunt richten naar jouw wens.

Eerste dingen waar je al vast op kunt letten is dat er leren eetkamerstoelen beschikbaar zijn met of zonder leuning. Als je kiest voor een stoel met een leuning moet je er ook aan denken dat je tafel hoog genoeg is om de stoel onder te schuiven. De leren eetkamerstoelen zijn natuurlijk een aanwinst voor je interieur dus deze moeten wel ook passen bij de rest van het interieur, niet alleen de tafel waar de stoelen bij horen.

Aviator Chair Brow

Kijk naar de Aviator Chair Brown, een stoere, robuuste eetkamerstoel met een ijzeren onderstel een geitenleren bekleding. De stoel is ook verkrijgbaar in legergroen en zwart.

Deze bruine eetkamerstoel is bijvoorbeeld goed te combineren met een lichten houten tafel die ook een ijzeren onderstel heeft.

aviator_brown

Leren eetkamerstoel Freek

Deze comforatebele stoel met een driekwart hoge is perfect om vijf-gangen diners in te hebben, door de uitlopende armen zit je enorm vrij. Deze stoel is in meerdere kleuren beschikbaar en matcht goed met een eettafel van oud hout.

leren-eetkamerstoel freek

Wanneer je kiest voor een stoel met wieltjes moet je er goed over na denken wat voor vloer er onder ligt. Ze zijn vooral goed op een harde ondergrond zoals tegels. Wanneer je een stoffen ondergrond hebt, zullen de stoelen niet goed mee rollen als dat je graag zou willen.

lederen eetkamerstoel Diana

Deze elegante leren eetkamerstoel heeft een aflopende arm. Dat is perfect als je een lagere tafel in gedachten hebt. Hij schuift hierdoor goed aan. Ondanks de lage arm, geeft de stoel goede steun en comfort.

Leuk om te mixen met een houten tafel met een ijzeren onderstel, maar ook een gehele houten tafel zou mooi zijn bij dit model

leren eetkamerstoel diana

Zo zijn er nog veel meer leren eetkamerstoelen beschikbaar. Voor iedereen is er wel een leren eetkamerstoel die bij zijn of haar wens past. Kan je nog niet kiezen tussen de stoelen, maar heb je al wel een tafel in gedachten? Probeer meerdere leren eetkamerstoelen met elkaar te mixen totdat je perfecte vindt!

Extra tip: gebruik Pinterest of andere inspiratie websites voor de leukste en laatste trends, ga opzoek naar interieuren en leren eetkamerstoelen en zoek  naar dingen die bij jouw woning passen. Wanneer je het internet een beetje onpersoonlijk vindt is het altijd een goed idee om langs interieur zaken te gaan om te kijken of daar jouw droomstoel bij staat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *