Waarom een boxspring niet in de slaapkamer mag ontbreken 0

boxspring slaapkamer

De boxspring is in steeds meer slaapkamers terug te zien. Wist je dat er tegenwoordig zelfs kinderboxsprings verkrijgbaar zijn? Hieruit blijkt maar weer hoe populair dit type bed precies is. Logisch ook, want een boxspring heeft ontzettend veel te bieden.

Voor de mensen die nog nooit in een boxspring hebben gelegen is dit misschien nog moeilijk te beseffen. Want wat is een boxspring precies en wat maakt deze zo populair? Een boxspring is eigenlijk niet meer dan een mooi bed wat is opgebouwd uit verschillende componenten. De bedbodem staat over het algemeen op poten, maar er zijn ook modellen die op wieltjes verkrijgbaar zijn. Bovenop de bedbodem wordt een heerlijk zacht en stevig matras gelegd. Opvallend voor een boxspring is dat deze doorgaans met stof is bekleed en er speciale ondersteuning is voor het matras. Ook is een boxspring vaak hoger dan een traditioneel bed. Bekijk jij al tijden het enorme aanbod op Beddenleeuw, maar twijfel je nog steeds of een boxspring wel de juiste keuze is? In dit artikel hopen we je twijfels snel weg te halen. Hier lees je namelijk precies waarom een boxspring in de slaapkamer tegenwoordig écht niet mag ontbreken.

Extra veel comfort

Het is niet voor niets dat de boxspring vroeger vooral in hotelkamers werd gezien. Een boxspring stond gelijk aan comfort, het gevoel van vakantie vieren. Genieten van extra veel comfort en een luxegevoel. Lekker slapen doe je dan ook als geen ander in een boxspring. Groot voordeel is dat ze ook nog eens heerlijk ruim zijn. Hierdoor lig je niet continu te vechten voor ruimte met je partner, maar kunnen jullie allebei genieten van een heerlijk eigen plekje. Zeker wanneer je dit combineert met een goed matras zal je merken dat je nachtrust er met sprongen op vooruit zal gaan.

Beddenleeuw

Makkelijker in- en uit bed stappen

Ben je minder mobiel dan voorheen? Of heb je simpelweg altijd moeite om uit een laag bed te komen? Dan is een boxspring een prima keuze. Een boxspring is immers veel hoger dan een traditioneel bed. Hierdoor geniet je niet alleen van een grote mate van comfort, maar is het ook nog eens veel eenvoudiger om zelf je bed in – en uit te stappen. Dat scheelt niet alleen veel fysieke ongemakken, maar zorgt er ook nog eens voor dat de ochtend een stuk rustiger van start gaat.

Eindeloos veel verschillende mogelijkheden

Wist je dat boxsprings in werkelijk alle soorten en maten verkocht worden? Groot voordeel is dat je hierdoor dus ook eindeloos kunt combineren. Het is niet alleen mogelijk om te variëren met materialen en kleuren, maar ook nog eens om deze geheel op jouw eigen woonstijl aan te passen. Ben je dol op een romantische stijl of wil je het juist iets stoerder? Werkelijk alles is mogelijk. Ook qua prijs. Zo zijn er zeer dure, maar ook zeer betaalbare en voordelige boxsprings verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus. Laat je daarom verrassen door het enorme aanbod en kies voor een boxspring die als ware blikvanger voor jouw slaapkamer zal dienen. Meer is eigenlijk niet nodig om jouw slaapkamer compleet te maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *