Waarom een robuuste eettafel niet in je woning mag ontbreken 0

robuuste eettafel

Een trend die nog steeds erg populair is en anno 2021 niet meer uit het interieur is weg te denken, zijn industriële meubelen. Wil jij je ook zo’n stoere inrichting of wil je je inrichting alleen een stoere touch geven? Je inrichting kun je al door het plaatsen van slechts één enkel meubelstuk dat stoere, industriële karakter geven. Het is gewoon een kwestie van doen.

Een stoer, industrieel meubelstuk kun je heel makkelijk met andere interieurstijlen combineren.

Een meubelstuk dat uitermate geschikt is om een stoere touch aan je inrichting toe te voegen en eigenlijk niet in je interieur mag ontbreken, is een robuuste eettafel.

Wat is een robuuste eettafel?

Een stoere, robuuste tafel is meestal gemaakt uit een combinatie van staal, ijzer of metaal en hout. Het houten blad heeft bij voorkeur een doorleefde uitstraling. Daarom wordt als houtsoort vaak het trendy mangohout gebruikt. Dit hout heeft diverse kleurschakeringen en in het hout zitten van zichzelf al wat natuurlijke afwijkingen. Dat maakt dat deze houtsoort een robuuste uitstraling heeft en daarom vaak voor industriële eettafels wordt toegepast.

De houten bladen hebben meestal een behoorlijke dikte. Ook de zogenaamde boomstambladen zijn bij een stoere, robuuste eettafel populair. De vorm van het blad hoeft niet perse helemaal vlak en rechthoekig te zijn. Grote ovale bladen doen het goed en ook ronde tafels zijn weer helemaal trendy.

Het onderstel van dit soort tafels is strak, robuust en solide en uitgevoerd in metaal of ijzer. De kleur van het onderstel is vaak zwart.

De combinatie van deze twee materialen zorgt ervoor dit meubelstuk dat stáát!

Multifunctioneel

De term eettafel dekt natuurlijk niet de lading van je nieuwe meubelstuk. Deze stoere eyecatcher is zoveel meer en hoe groter de afmetingen van je nieuwe tafel, hoe groter de mogelijkheden. Een eetkamertafel is niet meer alleen de plek waar je aan ontbijt en ’s avonds eet. Het is ook een plek waar je gezellig met vrienden kunt borrelen en eten, waar je heerlijk een boek of tijdschrift aan leest en ook je werkplek. Kinderen kunnen aan zo’n XL stevige tafel lekker knutselen en bouwen. Aan zo’n tafel wordt dus behoorlijk wat quality time doorgebracht. Daarom is het belangrijk dat jouw eettafel bij jou en jouw bezigheden past. Denk daarom goed na over de functie, de sfeer, de eigenschappen en de vorm van dit meubelstuk

Waar vind je de mooiste eettafels?

Een ideaal moment om een nieuwe, robuuste eettafel aan te schaffen is wanneer je naar een nieuwe woning gaat verhuizen of wanneer je je inrichting wilt veranderen.

Als je op zoek bent naar een robuuste eettafel, biedt Giga Meubel een uitgebreid assortiment van bijna 400 verschillende eettafels aan. Behalve het eigen merk worden nog 12 andere topmerken aangeboden. Daar zit vast jouw tafel bij. Giga Meubel, een bekende naam in de interieurwereld, biedt niet alleen stijlvolle, maar ook heel betaalbare meubels aan.

Bij Giga Meubel vind je meubels met een unieke uitstraling en met bijzondere combinaties die je niet op een woonboulevard aantreft.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *