Wanddecoratie trends voor in huis en tuin 0

Bij decoratie denken we vooral aan allerlei kleine tierelantijntjes in huis. Een kaarsje hier, een fotolijstje daar en voilà het huis is gestyled. Maar is dat ook wel zo? Je komt al gauw tot de conclusie dat er toch wel iets mist. De muren voelen kaal en kil en de ruimte is toch niet zo sfeervol als je in eerste instantie voor ogen had. Wist je dat wanddecoratie een belangrijke rol speelt in het creëren van meer sfeer in huis? Het komt dan ook vaak als een verrassing dat mensen nog steeds de kracht van de juiste wanddecoratie onderschatten. Kale muren geven een woning direct een geheel andere uitstraling dan als deze versierd zouden worden door mooie decoratiestukken. Natuurlijk moet je dat ook niet overdrijven! De kunst is om een goede combinatie te vinden tussen rust en sfeervol. In deze blog vertellen we je meer over hoe wanddecoratie meer sfeer in jouw huis en tuin kan brengen. Ook geven we enkele tips voor het vinden van de perfecte wanddecoratie!

Wanddecoratie voor in huis

Het vinden van wanddecoratie voor in huis is helemaal niet zo moeilijk. Je vindt tegenwoordig werkelijk overal schilderijen, lijstjes en zelfs kleine beeldjes voor aan de muur. Origineel zijn is hierdoor een stuk lastiger. Als je wanddecoratie wilt gebruiken om je woning sfeervoller en persoonlijker te maken, is het belangrijk dat je iets unieks aanschaft. Zorg dat je dicht bij je interesses en karakter blijft. Ben je bijvoorbeeld dol op reizen en stippel je elk jaar weer een heel nieuw reisplan uit? Ga dan voor wereldkaarten aan de muur. Deze geven je niet alleen de mogelijkheid om een nieuwe reis uit te stippelen, maar ook om jouw geliefde hobby aan iedereen duidelijk te maken. Persoonlijker dan dat kan bijna niet!

wereldkaarten behang

Tip: wil je iets unieks en heb je maar een beperkt budget? Breng dan eens een bezoekje aan een kringloopwinkel of rommelmarkt. Hier vind je dikwijls allerlei leuke en unieke wanddecoratiestukken voor een lage prijs.

Wanddecoratie voor in de tuin

Als je aan de tuin denkt, denk je vooral aan groen, planten, moestuinen en sfeer. Wanddecoratie zal niet het eerste zijn waar je aan denkt, dat neemt echter niet weg dat dit ook in de tuin enorm belangrijk is. Hier vind je dikwijls kale en misschien zelfs saaie muren. Zeker als je een knus hoekje wilt maken voor je tuinmeubelen, kan het ontbreken van wanddecoratie zijn invloed hebben op het gebrek aan sfeer. Enkele jaren terug werden er voor het eerst canvasdoeken voor de tuin geproduceerd. Inmiddels is dat helemaal niet zo gek meer en zien we steeds meer dat mensen gebruik maken van wanddecoratie in de tuin. Een tuin poster wordt dan ook gezien als dé ultieme sfeermaker in de tuin. Deze zijn uiteraard weerbestendig en kunnen jaren mee, daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Met een tuinposter of canvasdoek fleur jij je tuin binnen mum van tijd op.

Tuinposter

Tip: wil je jouw tuin een persoonlijke tint geven? Kies dan voor een tuinposter met eigen foto. Kies voor een afbeelding die jou altijd weer vrolijk maakt of kies voor een foto die goed past bij de sfeer van de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *