Wat zijn de voordelen van een trapgatsteiger? 0

Wat zijn de voordelen van een trapgatsteiger

Ga je het trapgat schilderen of renoveren? Zet dan een trapgatsteiger in! Super handig, veilig en op een comfortabele wijze voer je de klus uit. Lees hier verder over de voordelen van een trapgatsteiger en waar je de beste trapgatsteiger voor jou kan vinden.

De voordelen van een trapgatsteiger

Een trapgatsteiger is dé oplossing voor het klussen aan die hoge wanden in het trapgat. Maak iedere klus in het trapgat een fluitje van een cent, voorkom ongelukken en wees de meest efficiënte klusser die je ooit geweest bent! De voordelen? Comfortabel werken, veilig werken, makkelijk op- en afbouwen en te bewaren want deze zijn super licht in gewicht.

Maximale bewegingsruimte tijdens je klus

Kies voor maximale bewegingsruimte tijdens het uitvoeren van je klus in het trapgat door te werken op een stabiele en vlakke ondergrond. De steiger is op te bouwen tot een maximale hoogte voldoende voor ieder plafond en zo bereik je makkelijk je werkgebied en voer je de klus tot in perfectie uit. Dit hulpmiddel is zo efficiënt ingericht dat je ruimte hebt om je werkspullen neer te zetten en van links naar rechts en van voor naar achter, goed kunt bewegen en alle hoekjes, gaatjes en details bereikt. 

Veilig werken op een stabiel plateau 

Het allergrootste voordeel is dat je veilig aan de slag gaat. Door de telescopische stelpoten creëer je eenvoudig de optimale afstelling in het trapgat en werk je altijd op een stabiel plateau. Geen nare ongelukken met trapladders die wankelen of andere onhandige systemen, maar de garantie van veilig werken. Je gaat makkelijk de steiger op en af door het ingebouwde luik en de handvatten zorgen voor een optimale grip. 

Eenvoudig op- en afbouwsysteem 

Kies voor de beste steiger gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze zijn licht in gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Een ander groot voordeel is dat deze eenvoudig door één persoon opgebouwd kan worden. In een mum van tijd bouw je de trapsteiger op en af, waardoor je nooit hoeft te twijfelen of je de steiger zal gebruiken! 

Steigerdeals: de beste aanbieder van trapgatsteigers 

Je hebt kunnen lezen over de voordelen van een trapgatsteiger, ben je enthousiast geworden? Kijk dan direct naar het aanbod van Steigerdeal, dé specialist in deze steigers. Vindt de beste trapgatsteiger voor jou, gemaakt uit hoogwaardig aluminium en volledig gecertificeerd waardoor jij gegarandeerd veilig aan de slag kunt.

Waar wacht je nog op? Heb je vragen of kom je er niet uit op de site van Steigerdeals? Neem dan eenvoudig contact op. Deze vakexperts en steigerspecialisten helpen je graag verder.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *