Wonen volgens de laatste woontrends doe je zo 0

woontrend slaapkamer

Het is inmiddels oktober en dat betekent dat we weer op de hoogte zijn van de nieuwste trends in de woonwereld. Dat betekent voor heel veel mensen dat ze hun huis weer een flinke make-over mogen geven. Daar is de rest van het gezin vaak minder blij mee. Ben jij een ware trendsetter en kan je niet wachten om je huis weer om te toveren volgens de laatste woontrends? Ben jij iemand die niet kan stoppen met het aanbrengen van veranderingen in het interieur? Gaat dit langzamerhand een beetje in de papieren lopen? Wij vertellen je hoe je kunt wonen volgens de laatste woontrends, zonder dat dit ontzettend veel extra geld hoeft te kosten.

Speel met kleurencombinaties

Een blik verf hoeft helemaal niet duur te zijn en kan een groot verschil maken binnen het interieur. 2019 staat in het teken van gedurfde kleurcombinaties. Dat betekent dat we weer helemaal los mogen gaan met de meest bijzondere kleuren. Schilder een accentmuur in spannende kleuren en laat de rest neutraal, zo vergroot je het effect die de muur op de ruimte zal hebben.

Zie je het niet zo zitten om de muur weer een nieuwe kleur te geven? Maak dan frisse kleurcombinaties met behulp van leuke accessoires. Deze hoeven helemaal niet veel geld te kosten als je gebruikt maakt van een vt wonen kortingscode. Door de aanbiedingen goed in de gaten te houden, kan je uiteindelijk een hoop geld besparen op het stylen van je woning.

Zeg het met bloemen

In 2019 zal de Urban Jungle zich steeds verder over ons land verspreiden. Als je in drukke steden goed om je heen kijkt, zal je merken dat steeds meer woningen beschikken over een kleine groene oase. De Urban Jungle staat in het teken van groen. En hiermee bedoelen we niet de simpele bos bloemen die je wekelijks vervangt. Nee, we bedoelen tientallen planten, een botanisch behang en fleurige natuurlijke elementen. De Urban Jungle geeft jouw woning direct een natuurlijke touch.

Wil je de Urban Jungle dolgraag in je eigen woning doorvoeren, maar begin je liever klein? Creëer dan een aparte hoek en verpot hier meerdere kleine plantjes. Maak het geheel af met houten accessoires om het groen er nog meer uit te laten springen.

Stoere industriële accessoires

De industriële stijl is al enkele jaren ontzettend populair en ook in 2019 is deze nog lang niet van het toneel verdwenen. Naar verwachting zal de populariteit voor deze woonstijl de komende jaren alleen maar toenemen. Ben jij iemand die altijd met de trends meebeweegt en vind je portemonnee dit minder fijn? Shop dan voor industriële meubels en accessoires. Zo weet je zeker dat je de komende jaren volgens de laatste trends woont en hoef je niet telkens opnieuw geld uit te geven. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Tip: de cognac leren bank is een ware eyecatcher voor elk interieur en past perfect bij de industriële stijl. Met deze bank zit jij de komende jaren gebakken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *