Je woning compleet maken met een prachtige klok 0

prachtige klok

Een klok behoort tot de meest gebruikte items in huis. Zodra je je ogen opent is de klok waarschijnlijk het eerste wat je ziet. Op verschillende moment gedurende de dag raadpleeg jij een klok om op tijd te komen voor je afspraken of om gewoon je dagelijkse bezigheden op elkaar af te stemmen. Kortom: de klok is onmisbaar in elk huishouden. De laatste jaren heeft de klok er echter ook nog een andere functie bij gekregen: ze geven het  ‘wauw-effect’  aan je woning. Ze behoren inmiddels zelfs tot de belangrijkste wanddecoraties van verschillende woontrends. Maar voor welke klok ga je? En waar moet je op letten bij het stylen van je woning met een klok? Wij zochten het uit.

Verschillende soorten klokken

Inmiddels zijn er enorm veel verschillende klokken op de markt. Zoveel dat je niet meer weet voor welke je moet kiezen. Wij hebben ze nog een keer voor je op een rijtje gezet.

  • De wandklok: de wandklok is misschien wel de meest populaire klok in dit rijtje. Met een wandklok van Sweetlivingshop.nl zit je altijd goed als je een statement wilt maken in jouw interieur. Daarnaast kan je deze klok ook nog eens in elke ruimte plaatsen. Of je hem nu in de hal, boven de kachel of in het middelpunt van de woonkamer plaatst, een wandklok maakt elke ruimte compleet.
  • De staande klok: deze klok wordt meestal in de woonkamer of eetkamer geplaatst. Je gebruikt deze klok als centraal punt van de kamer en richt je interieur hierop in. Deze klok werkt niet alleen als decoratie, maar kan je meer zien als een verlengd meubelstuk.
  • Bijzondere klokken: naast de welbekende wandklok en staande klok zijn er natuurlijk nog talloze andere klokken te benoemen. Wat dacht je van de wereldberoemde koekoeksklok? Maar ook de pendelklok en schoorsteenmantel klokken zijn enorm populair en bekend over de hele wereld.

wandklok

staanklok

Je merkt al snel dat al deze klokken niet alleen vervaardigd worden voor hun handige functie, maar ook om deel te nemen aan het interieur. Een klok is voor alles inzetbaar. Je kan hem gebruiken als centraal middelpunt van je woon- of eetkamer, maar je kan hem ook als rustgevende factor gebruiken aan de wand.

Maak je woning compleet met een klok

Je woning compleet maken met een klok? Dat klinkt best wel gek. Toch is het wel iets waar veel stylisten gebruik van maken. Juist die alledaagse accesoires, dingen die vrijwel iedereen gebruikt, kunnen het verschil maken bij het decoreren van een woning. Zeker als je van die alledaagse dingen iets heel speciaals weet te maken. Het aanbod van klokken is enorm groot en daarom is het ook best lastig om de juiste winkel hiervoor te vinden. Wij raden aan om vooral online te kijken naar de verschillende modellen, bijvoorbeeld op Sweetlivingshop.nl, dan kun je op je gemak een groot assortiment bekijken. Wil je echt een speciale toevoeging aan je woning? Struin dan eens wat rommelmarkten of antiekwinkels af. Grote kans dat je daar prachtige en authentieke klokken terugvindt. Ben je klaar voor iets bijzonders in huis? Stal dan wat oude zakhorloges uit op je dressoir. Dit zijn ware collector items en kunnen jouw woning net dat beetje extra geven.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *