Je woning persoonlijker maken met kunst 0

Je woning persoonlijker maken met kunst

Eindelijk kun je aan de slag in jouw (nieuwe) woning! Hoog tijd voor een flinke metamorfose. Maandenlang was je bezig met het uitzoeken van nieuwe meubels, warme kleuren voor aan de muur en niet te vergeten: geweldige accessoires. Wanneer je echter eindelijk plaatsneemt op de bank, merk je op dat er iets duidelijk mist. De woning ziet er prachtig uit en toch voelt het niet als een thuis. Wat nu?

Wees niet bang: je bent zeker niet alleen! Heel veel mensen kampen met dit probleem. Ze stylen hun woning alsof deze uit een woonmagazine komt en toch voelt het niet als thuis. Dit is dan ook direct de grootste oorzaak. In een showroom kan iets er prachtig uitzien, maar het interieur is niet afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Daarom is het tijd om de woning persoonlijker te maken en dat echte ‘thuisgevoel’ te creëren. Dat doe je natuurlijk met behulp van kunst bij artihove!

Kunst maakt gelukkig

Kunstvoorwerpen mogen in geen enkele woning ontbreken. En nee, dan bedoelen we niet de standaard schilderijen die je in elke confectiewinkel kunt kopen. We bedoelen echte kunst. Unieke voorwerpen die vol precisie door ware kunstenaars zijn gemaakt. Maar waarom zou je jouw woning verrijken met een prachtig kunstwerk? Simpel: kunst kent namelijk vele voordelen.

Wist je bijvoorbeeld dat kunst écht gelukkig maakt? Uit onderzoek is gebleken dat mensen opvallend minder stress ervaren als ze in de buurt van kunst zijn. Daarom worden ook steeds meer grote bedrijven uitgerust met kunstwerken (dat geeft natuurlijk ook direct leuke inspiratie ideeën afscheid collega!) Natuurlijk is het niet mogelijk om iedere dag een bezoek aan een museum te brengen (dat zou wel heel leuk zijn uiteraard), dus daarom is de aanschaf van kunstwerken de op één na beste optie. Eventjes stress en zorgen van je af laten spoelen? Staar gewoon enkele minuten naar jouw prachtige kunstwerk en, volgens wetenschappers, moet je het effect al snel voelen. Hoe fijn is dat?

Persoonlijke touch

Zoals al eerder beschreven vinden veel mensen het lastig om hun woning persoonlijker te maken. Ze weten heel goed hoe ze een woning ‘volgens de boekjes’ moeten stylen, maar het mist aan uniciteit. Iets wat hun persoonlijkheid weergeeft. Een kunstwerk is hierbij de perfecte oplossing.

Kunst is immers heel persoonlijk. Wat jij prachtig vindt, zal een ander misschien minder mooi vinden en andersom. Met kunst laat je immers zien welke eigenschappen belangrijk voor je zijn, welke kleuren bij je passen en hoe je jouw creativiteit tot leven brengt. Daarom is het zo belangrijk om voor een uniek kunstwerk te kiezen. Met een op maat gemaakt bronzen beeld bij artihove.nl maak jij jouw woning in één klap een stuk persoonlijker.

Maak het zo gek als je zelf wilt

Kunst kent vele vormen. Daarom is het zo leuk om met verschillende objecten, kleuren en materialen te experimenteren. Bekijk daarom zowel online als in de winkel goed het aanbod van kunstwerken. Het zal je verrassen hoeveel er mogelijk is. Kies je voor sculpturen kopen bij Artihove of ga je toch voor een abstract schilderij? Of misschien wel beide? De keus is aan jou! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Als je je laat leiden door je gevoel, kan je nooit de verkeerde keuze maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *