Woonbeton als nieuwe woontrend met blijvend karakter 0

Woonbeton als nieuwe woontrend met blijvend karakter

 De opmars van woonbeton als nieuwe woontrend is niet meer te stuiten. Het bijzondere aan deze chique vloer is de exclusieve uitstraling met een levendig patroon. Woonbeton spreekt in ieder interieur en bij iedereen tot de verbeelding. Heb je deze vloer al eens in het echt gezien? Dan ben je waarschijnlijk ook verrast door de aanblik en het aansprekende karakter. Het is een woonvloer die als trend is ingezet, maar zeker een blijvertje is. De vloer vertelt met de looks een eigen verhaal en het verveelt nooit om er naar te kijken. Dat is maar goed ook, want woonbeton gaat mee zolang als jij wilt. Hooguit dat er na acht of tien jaar eens een nieuwe coating overheen moet. Dit om je vloer opnieuw te beschermen tegen krasje en slijtage.

Schitterende vloer als pronkstuk in je interieur

Een kunstwerk, meubelstuk of woondecoratie vormen vaak een pronkstuk in het interieur. Een vloer noem je niet zo snel een pronkstuk, maar als het om woonbeton gaat wel. Het is namelijk als een kunstwerk als je het uiterlijk bekijkt. Deze vloer geeft je bovendien het gevoel in luxe te wonen. Mocht je denken dat de vloer hard aanvoelt omdat je associaties hebt met gewoon beton dan heb je het mis. Woonbeton is zo ontworpen dat aan de hoogste eisen van comfort is voldaan.

Wil je het nog comfortabeler maken in je woning? Weet dan dat deze vloer gewoon te combineren is met vloerverwarming. Wil je ook het gevoel hebben in luxe te leven en je interieur een echte boost geven? Dan is de keuze voor woonbeton met het sprekende karakter snel gemaakt. Zorg wel dat je woonbeton laat aanbrengen door een ervaren gietvloer applicateur. Dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Bovendien krijg je dan de garantie dat woonbeton jarenlang in een goede conditie blijft als onderdeel van je interieur.

Schitterende vloer als pronkstuk in je interieur

Nieuwsgierig naar de kleuren van woonbeton?

Misschien denk je als eerste aan een grijze kleur als je aan woonbeton denkt. Dat is ook logisch, want die kleur linkt naar het bekende standaard beton. Grijs is ook een prachtige kleur om deze vloer in uit te voeren. Daarmee creëer je een industrieel uiterlijk in je interieur dat stoer en karaktervol is. Bovendien zijn er natuurlijk meerdere grijstinten die elk een eigen charme en look hebben. Wil je geen grijs in huis dan zijn er legio andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een unieke zandkleur die je interieur net even wat warmer laat aandoen.

Mix van bestanddelen als basis voor een robuuste vloer

Weet je eigenlijk wat woonbeton precies is? Deze cementgebonden vloerafwerking bestaat uit een mix van cement, pigment, mineralen, zand en kunststof additieven. De vloer is ongeveer drie tot vier millimeter dik en is aan te brengen op meerdere ondergronden. De afwerking is mogelijk in een matte uitvoering of in hoogglans. Zie jij deze vloer al bij je in huis liggen? Woonbeton is in alle kamers te plaatsen en zorgt voor een ruimtelijk effect en eenheid.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *