Je woonkamer een upgrade geven? Zo doe je dat! 0

Je woonkamer een upgrade geven? Zo doe je dat!

Het nieuwe jaar is bijna daar. De hoogste tijd om je woonkamer eens een upgrade te geven. Met een kleine upgrade kun je namelijk al voor zorgen dat je woonkamer een volledig nieuwe uitstraling heeft. Nieuw jaar, nieuw huis kun je dan wel bijna zeggen. Wil je weten hoe je je woonkamer een mooie upgrade kan geven? Lees dan even verder voor de beste tips.

Vervang verouderde meubels

Beschadigde of verouderd meubels kunnen je woonkamer al snel een verslonsde indruk geven. Dit is zonde, want je brengt veel tijd in de woonkamer door, dus uitstraling is belangrijk. Loop dus eens rond en kijken of er wat meubilair is dat echt aan vervanging toe is. Je zult zien dat door bijvoorbeeld een paar nieuwe eetkamerstoelen kopen je woonkamer al meteen een stuk luxer nieuwe oogt.

Geef de muren een nieuwe kleur

Een andere goede manier om vrij makkelijke je woonkamer een mooie upgrade te kunnen geven is door de muren van een nieuw kleurtje te voorzien. Een fris kleurtje kan je woonkamer een volledig nieuwe uitstraling geven. Een goede tip is om niet meteen al je muren te verven, maar een hoofd muur uit te kiezen en alleen die een mooie kleur te geven. Zo creëer je een focuspunt in huis en dit zorgt meteen voor meer balans.

Leg een vloerkleed meer

Heb je er nog geen? Dan is dit een goed moment om een vloerkleed aan te schaffen. Ze kunnen de ruimte namelijk helemaal omtoveren en een stuk gezelliger maken. En laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt in de winter. Een vloerkleed zorgt er vaak voor dat een ruimte echt samenkomt. Daarnaast beschermt het ook nog eens je vloer tegen krassen en viezigheid. Alleen maar voordelen dus.

Ga los met accessoires

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Met een paar leuke accessoires kun je dan ook een ruimte een mooie upgrade geven. Kies er wel voor om alles een beetje in dezelfde stijl en kleur te houden, anders wordt het al snel een zooitje. Door alles met elkaar te matchen houd je een mooi geheel, maar geeft het toch een totaal andere uitstraling.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *