Dé woontrends van het najaar die niet mogen ontbreken in je interieur 0

woontrends

De beste remedie tegen de alom bekende najaarsdip blijkt nog steeds een figuurlijke frisse wind door je huis te zijn. Met enkele aanpassingen in je interieur maak je weer een fijne plek van je huis. Heerlijk om het najaar weer binnen te spenderen op deze manier. Voor welke woontrends ren jij vandaag nog naar de meubelboulevard?

Tijd om je huis herfst proof te maken. Met deze woontrends kan dat niet missen. En laat deze trends nou ook nog eens uitstekend bij elkaar passen. Zeker weten dat je visite wat zegt over je nieuwe interieur. Klaar voor een make-over?

1. Groen

Omdat duurzaamheid zo hoog in het vaandel staat, zien we dat ook terug in de woontrends. En drie keer raden wat dé kleur is van duurzaamheid. Juist: groen. De kleur van de natuur, harmonie en energie. Zo voel jij je binnen no time weer helemaal zen in je eigen huis. Vergeet naast het toevoegen van accessoires zoals vazen ook niet een gezonde hoeveelheid planten toe te voegen aan je interieur.

2. Aardetinten

Ook in het kader van de natuur in huis brengen: aardetinten. Deze kleuren doen vrijwel hetzelfde als de kleur groen. Er zijn veel verschillende aardetinten, van mosgroen tot bruin en levendig terracotta. Door deze kleuren toe te voegen aan ons interieur voelen we ons meer verbonden met de natuur. Ons huis straalt rust uit en eerlijk, dat is toch alles wat je wil? Aardetinten doen het erg goed op de muur en geven een ruimte een warme uitstraling.

3. Marmer

Met al die warme woontrends mag er ook contrast worden toegevoegd aan je interieur. Hierdoor gaat bijvoorbeeld een marmeren vloer heel goed samen met bovenstaande trends. Er wordt vaak gekozen voor wit marmer, maar de echte durfal weet dat zwart net zoveel jeu toevoegt aan het interieur. Meer weten over marmeren vloeren in het interieur? Op Floorcare.nl lees je alles over het onderhoud van natuurstenen vloeren.

4. Teddy stof

Deze trend heb je zeer waarschijnlijk al voorbij zien komen. De meeste meubelwinkels en magazines staan er vol mee: meubels van teddy stof. Stoelen, banken maar ook de kleinere accessoires zoals kussens. Alles (nou ja, bijna alles) mag van teddy stof zijn in je huis en je kunt verschillende tinten met elkaar combineren. Voelt ook nog eens heerlijk warm aan in het najaar.

5. Japandi

Japandi is – en wellicht doet de naam je dat al vermoeden – een mix tussen Japan en Scandinavië. Beide interieurstijlen worden gekenmerkt door het minimalisme. In het Japanse interieur vind je echter wel meer kleur dan in het doorsnee Scandinavische huis. Een combinatie van deze twee zorgt voor een strak interieur met iets meer kleur. Voorbeelden? Combineer een kleurloos interieur met een behangetje in Japanse stijl. Vind je dat te druk? Voeg dan rode accessoires en aardetinten toe aan een wat sobere aangeklede kamer.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *