Zo maak je jouw interieur helemaal af 0

Zo maak je jouw interieur helemaal af

Je kunt dan wel een leuk huis hebben, de gezelligheid gaat pas zijn werk doen als het interieur goed tot zijn recht komt. Bovendien zit het ‘m in de details: zo moet je aandacht schenken aan de kleinste dingen waar je wellicht in eerste instantie niet aan zult denken. Hieronder helpen wij jou op weg.

1. Raamdecoratie

Zonder raamdecoratie zal een ruimte gauw gaan echoën. Bovendien heb je de keuze uit talloze verschillende raamdecoraties: ringgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen… De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een combi tussen de raamdecoratie en jouw interieurstijl en laat de raamdecoratie volledig tot zijn recht komen. Witte jaloezieën passen bijvoorbeeld perfect bij een licht interieur, terwijl vouwgordijnen goed aansluiten bij een sobere stijl.

2. Kunst

Een echte persoonlijke touch aan jouw interieur geef je door een kunstwerk op te hangen. Je kunt namelijk aan de hand van een kunstwerk laten zien wat nou écht jouw stijl is. Bij Amersfoort Kunstuitleen kun je terecht voor een ruim aanbod aan kunst. Weet je niet zeker welk kunstwerk bij jouw interieur past? Met het handige concept van een kunstuitleen kun je kunst huren voor een bepaald bedrag per maand. Als je op het kunstwerk bent uitgekeken kun je deze eenvoudig omwisselen voor een andere.

3. Plinten

Plinten zijn een echte musthave bij een vloer. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw vloer een stuk strakker oogt, want je kunt de slordige randen van de vloer natuurlijk goed wegwerken met een plint. Bovendien kun jij aan de hand van een plint de kleuren van de muur overbrengen naar de vloer. Let er wel op dat je kiest voor de juiste plint: een gewaagde plint kan het interieur maken of breken.

4. Lampen

Ook lampen mogen niet ontbreken in een gezellig interieur. Wanneer jouw huis moet aanvoelen als een warme en sfeervolle omgeving is het belangrijk dat je kiest voor warm licht. Sla dus vooral de TL-balken en de spotjes over, tenzij je kiest voor spotjes met een dimmer. Net als bij de plinten geldt dat lampen de inrichting kunnen maken of breken.

5. Textiel

Niets is knusser dan een zacht vloerkleed onder de bank. Dit kan jouw woonkamer omtoveren van een kille ruimte naar een gezellige omgeving. Niet alleen een vloerkleed doet wonderen: ook een kleedje op de bank of een nepdierenvacht over een sidetable zal zorgen voor een sfeervolle woonkamer. Maak als klap op de vuurpijl gebruik van verschillende materialen en zeg hallo tegen een sfeervol interieur!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *