Zo pimp je jouw muren in huis! 0

Zo pimp je jouw muren in huis!

Ben jij de muren in je huis eigenlijk wel zat? Dan wordt het tijd om hier wat aan te doen. De muren in je huis spelen een grote rol in hoe het er in jouw interieur uitziet, dus het is natuurlijk wel fijn als je hier tevreden mee bent. Er zijn verschillende manieren die je kunt gebruiken om jouw muren in huis te pimpen. Welke manieren dit zijn? Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje, dus lees snel verder.

Stuken

Wat eerst handig kan zijn om te doen, is om te kijken naar de huidige staat van jouw muren. Zijn jouw muren al vrij verouderd? Dan kan het wellicht een goede optie zijn om hier iets aan te doen. Wat je zou kunnen doen, is het inhuren van een stucadoor. Deze persoon is gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. Mocht het dus zo zijn dat jouw muren oneffenheden of scheuren bevatten, kan het goed zijn om door een stukadoor een extra stuclaag aan te brengen. Zo worden jouw muren weer egaal, waardoor het er mooier uitziet en tevens ook veiliger is.

Schilderen

Wil je jouw muren een opknapbeurt geven? Dan kan het goed zijn om na te denken over het schilderen van jouw muren. Door jouw muren in huis een nieuw likje verf te geven, kan het er namelijk direct al heel anders uitzien. Je muren kunnen hiervan dan ook echt opknappen en dus ook jouw interieur. Kies voor een kleur die goed staat bij de rest van jouw interieur, zodat je het goed kunt laten matchen met elkaar. Of je nu gaat voor een neutrale kleur, felle kleur of je muren in huis in verschillende kleuren: het is allemaal mogelijk. Pak die kwasten erbij en ga aan de slag, het resultaat zal je vast verbazen!

Behangen

Een andere mogelijkheid om je muren te pimpen, is behangen. Dit is naast schilderen een goede manier om jouw muren een andere uitstraling te geven. Met behang kun je dan ook zeker uitpakken. Je kunt kiezen voor een neutraal kleurtje behang, maar het is ook mogelijk om juist te gaan voor een wat fellere kleur. En dat niet alleen, want je kunt ook gaan voor een behang met een leuk patroontje. Kortom: genoeg mogelijkheden. Huur een specialist in of ga zelf aan de slag. Met nieuw behang zien jouw muren er in één keer weer prachtig uit!

Muurdecoratie toevoegen

Heb je jouw muren een nieuw kleurtje gegeven of gekozen voor nieuw behang? Dan ben je al een goed eind op weg. Het is echter mogelijk om nog wat extra’s toe te voegen, zodat jouw muren er nog sfeervoller uit komen te zien. Dit is mogelijk met muurdecoratie. Bij muurdecoratie zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld schilderijen, fotolijstjes, muurplanken, muurkasten, posters of muurstickers.

Het is dus zeker mogelijk om jouw muren een opknapbeurt te geven. Ga hier dus vooral achteraan als jij jezelf al een tijdje ergert aan de uitstraling van jouw huidige muren in huis. Je kunt hier namelijk een flink verschil mee maken, waardoor het echt wel de moeite waard is

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *