Zonwering en parasol trends, inspiratie en ideeën 0

Elk jaar weer zien we een hoop verandering in trends als het gaat om de tuin. De laatste jaren is zonwering en het gebruik van een parasol een veelbesproken onderwerp geweest. Steeds vaker wordt er bij zonwering niet alleen gekeken naar de functionaliteit, maar ook naar de uitstraling. Misschien lijkt dat vreemd, omdat de functie van een zonwering toch de reden is dat je er eentje aanschaft. Tenminste, dat lijkt zo.

De reden voor deze nieuwe trend is misschien wel duidelijk als je bekijkt hoeveel verschillende soorten parasols en zonweringen er bestaan, bekijk bijvoorbeeld eens parasol-shop.nl. In functionaliteit moet elke zonwering of parasol aan bepaalde eisen voldoen voordat het op de markt gebracht mag worden. Hierdoor is er niet veel te verbeteren aan de functionaliteit als je beter op de markt wilt liggen.

Zonwering en parasol trends, inspiratie en ideeënSfeer creëren en extra functies bieden is de manier om meer mensen te trekken. En niet voor niets lijkt mij! Een beetje extra sfeer in de tuin is nooit weg en met behulp van de nieuwste zonwering kan je een heel eind komen en het is nog handig ook. Een win-win situatie dus!

Voordelen zonwering en parasol

Het gebruik van een zonwering of parasol in de tuin brengt een hoop voordelen met zich mee voor jou en je gezin.

  • Tijdens de warmste uren van de dag is het aan te raden om uit de zon te blijven. Toch is het wel lekker om gewoon in de tuin te blijven. Een paar uurtjes doorbrengen onder de koele zonwering of parasol is dan ook geen straf. Heerlijk met een boekje en een glas fris is het optimaal genieten.
  • Als je een liefhebber bent van buiten eten is een parasol of zonwering geen overbodige luxe. Het dient als bescherming tegen snelle verkleuring van je eten en zorgt ervoor dat je drinken niet zo snel opwarmt door de zon.
  • Als je kinderen hebt is het belangrijk om deze (nog) kwetsbare huidjes goed te beschermen tegen de zon. Als ze graag in de zomer in een zwembadje spelen is het niet fijn als je ze, voor eigen bestwil natuurlijk, tijdens de heetste uren uit de tuin moet plukken. Daar wordt geen kind gelukkig van. Met behulp van een mooie parasol bescherm je de kinderen gemakkelijk tegen de uv-stralen en kunnen ze optimaal genieten, net als jij!
  • Met de juiste zonwering of parasol voor jouw terras kan je een hele huiselijke sfeer creëren. Iedereen kan heerlijk samen komen uit de warme zon en genieten van een fris drankje en een gezellige sfeer.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een zonwering?

  • Allereerst is het belangrijk om na te gaan wat de functie van de zonwering zal zijn. Wil je een overkapping op het terras in de tuin? Wil je juist de kamers in huis verduisteren met de zonwering? Is het puur en alleen voor de zon? Als je de functie weet kan je opzoek gaan naar de geschikte zonwering.
  • Bepaal je budget! Er zijn immens veel verschillen in prijs en kwaliteit als het gaat om zonwering. Kijk eerst eens rond bij verschillende leveranciers voordat je een definitieve keuze maakt.
  • Zorg voor de juiste sfeer: de mogelijkheden voor zonnewering zijn eindeloos. Je kan dus heerlijk variëren met verschillende stijlen en kleuren om tot de perfecte sfeer in je tuin te komen.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *